18 de setembre 2008

Mariah Carey només s'ha llegit la Bíblia

La cantant i actriu Mariah Carey ha reconegut que només ha llegit un llibre al llarg de la seua vida, tot i que cal admetre que es tracta del best-seller més important de la història, amb el permís del Quixot de Cervantes. L'únic llibre que ocupa la tauleta de nit de Mariah Carey no és altre que la Bíblia, el llibre sagrat. La cantant ha dit que no té temps per llegir per culpa de la seua agenda tan apretada, i que per tant la Bíblia és l'únic llibre que ha tingut temps de llegir en tota la seua vida. Per tant, sembla que Mariah Carey és tan dolenta posant excuses com fent d'actriu.
Per intentar arreglar la cosa, la cantant ha afegit que quan té vacances prefereix banyar-se a la platja o prendre el sol, com si això últim fos un impediment greu per agafar un llibre... La coneguda intèrpret de Without You, que té 38 anys i ara està casada amb el cantant de rap Nick Cannon, ha fet aquestes ridícules declaracions a la revista Now. Per tant, a Mariah Carey no se li pot fer aquella pregunta típica de quin llibre s'emportaria a una illa deserta, ja que no se n'emportaria cap!

1 comentari:

MiaCP ha dit...

Crec que és molt ridicul que us fiqueu amb una cantant com és la Mariah Carey pél simple fet que tan sols s'hagui llegit un llibre. Al cap i a la fi no nomès s'apren dels llibres, també s'aprenen de les experiències que un mateix viu a la vida. I crec que ella té prou experiència i és prou adulta per sebre cuants llibres ha de llegir. Per últim ús recod-ho que una revista, un diari, o una notícia d'una web, com és el cas també té lletres, també és una lectura, més curta, es veritat però, no deixa de ser una llectura.


P.D: Recordau que per escriure aquesta notíca s'ha necessitat la Mariah Carey.